City Facility profesionalno pruža usluge upravljanja i održavanja poslovnih i stambenih objekata.

U našem sistemu održavanja se nalazi preko 400 objekata, 10 najekskluzivnijih naselja što čini preko 30.000 zadovoljnih korisnika.

Postavljanjem visokih standarda kvaliteta usluga omogućavamo savremen, efikasan rad i udoban život u objektima koji su nam povereni na održavanje.

Integrisanim upravljanjem, tekućim i investicionim održavanjem postiže se očuvanje i uvećanje nivoa tržišne vrednosti nekretnine, efikasnije korišćenje resursa, smanjenje investicionog ulaganja i značajne uštede u opštim troškovima.

Firma City Facility d.o.o. je sertifikovala svoje poslovanje u skladu sa međunarodnim standardom ISO 9001:2015.Ovo je još jedan u nizu koraka u cilju da podignemo nivo poslovanja u skladu sa međunarodnim standardima, kako bi domaćim i stranim klijentima ponudili sigurnost u kvalitetu usluga koje nudimo.

POSLOVNI OBJEKTI

 City Facility nudi usluge redovnog tehničkog održavanja objekata kao i održavanja higijene i zelenih
površina. Savremena iskustva pokazuju da se uvođenjem FM u postojeći koncept poslovanja može
postići do 30% uštede u operacionim troškovima. Integrisanim ugovornim održavanjem postiže se
smanjenje hitnih intervencija, ušteda energije i povećanje veka trajanja uređaja. Redovnim
održavanjem objekata kreiramo čist i uredan prostor koji promoviše dobre radne navike, povećava
efikasnost rada i omogućava nesmetano obavljanje osnovne delatnosti.

STAMBENI OBJEKTI

Adekvatnim upravljanjem i održavanjem stambenog okruženja postiže se očuvanje i povećanje vrednosti nekretnine, povećanje funkcionalnosti i ukupnog kvaliteta stambene sredine.Upravljanje stambenim objektima, između ostalog, podrazumeva analizu postojećeg stanja i ažuriranje tehničke dokumentacije o objektu sa precizno definisanim stanjem pojedinih elemenata zgrade, zatim definisanje strategije održavanja i izveštavanje o kvalitetu izvedenih radova. Kvalitetnim i pouzdanim uslugama održavanja objekata, prilagođenim specifičnim potrebama i zahtevima klijenata, obezbeđujemo sigurnost, bezbednost i komfor korisnicima.

City Facility svojim korisnicima pruža pogodnost objedinjene naplate.

Širok spektar usluga koje nudimo, zadovoljava sve potrebe stanara iz domena upravljanja i
održavanja objekata.